Wat anderen vinden van Museum De Grote Glind

Museumboerderij De Grote Glind is gevestigd in een historisch pand. De ruim 400 jaar oude boerderij is op zichzelf al de moeite van een bezoek waard. Vele bezoekers zijn al naar Barneveld gekomen om het museum te bezoeken. De monumentale boerderij met de uitgebreide collectie museumstukken heeft een onuitwisbare indruk op hen gemaakt.

  • Zeer uitgebreide collectie museumstukken
  • Mogelijkheid voor kamperen met de camper  
  • Leuk, leerzaam dagje uit voor jong en oud  

Lees hier de reacties die onze bezoekers achterlieten.

Enkele reacties van deelnemers van Woudegge, Zorgboerderij voor ouderen in Otterlo

  • Hartstikke mooi hier in Scherpenzeel.
  • Geweldige verzameling!
  • Mooi!
  • Zeer, zeer interessant. Ik kan hier zeker een hele dag rondkijken.
  • Interessant!
  • Niet te geloven, wat een mooi museum.
  • We hebben genoten met z’n allen. Bedankt!

Stef en Marian uit Gouda waren hier in het museum in Scherpenzeel. Geweldig!

Prachtig om te zien, ik neem een paar folders mee om aan vrienden en familie te geven! Wij kijken onze ogen uit en onze monden vallen ook ‘uit’ ☺. Veel groeten, Jan en Anja uit Amstelveen. PS De appelpunt en de cake waren overheerlijk!

Wat mooi dat dit allemaal bewaard is gebleven. En wat een werk om alles zo netjes op te knappen. Groeten Kok en Gerda van Rule

Wat mooi allemaal. We kijken onze ogen uit in dit museum. Erg leuk om te bekijken. Veel succes verder. – Barry en Sylvia uit Amsterdam.

Wat is dit geweldig om te zien. We hebben genoten hier in Scherpenzeel. De koffie en de appeltaart waren uitzonderlijk lekker! – Fietsgroep Vrouwen van Nu Barneveld.

Mooi museum hoor. En een prachtige verzameling van allerlei dingen. Harrie en Annemieke IJsselmuiden.

Leuke dingen gezien zeg. Wat een verzameling en een werk om het allemaal zo keurig netjes te houden. Wij hebben er echt van genoten hoor! – Fam. De Haaij uit Lekkerkerk.

Wat een mooi museum hier in het buitengebied van Barneveld – Scherpenzeel! We stonden versteld van de hoeveelheid spullen die hier te zien is, erg mooi! Ook indrukwekkend om te zien hoe de mensen vroeger leefden. We hebben een leuke middag gehad in dit museum. – Fam. De Haaij uit Lekkerkerk.

Wat een geweldig museum. Nog nooit zoiets gezien, zo netjes. Voor ons heel veel herkenbare dingen. – Albert en Marchientje Bakker uit Rolde.

Wat een prachtig mooi museum! Al die nostalgie, voor ons heel herkenbaar. Een prachtige plek om alle oude spullen te bewaren en te laten zien. Dikke pluim! – Rient en Gina Meursing uit Oud Annerveen (Drenthe).

Erg leuk! Het doet je kindertijd herleven. – Ans Reidinga (1959) uit Den Haag

Wat een mooie verzameling, bijzonder! – Dick, Matthijs, Ingeborg

Mooie verzameling! – Jelle

Heel leuk om terug in de tijd te gaan. Heel bijzonder! – Fred en Gerda

Heel veel herinneringen komen boven. – Mady Beliën

Erg leuke verzameling, goed onderhouden. Voor ieder wat wils om oude herinneringen op te halen. – Fam. Venema uit Ee en fam. Rollingswier uit Kollum (Friesland)

Erg leuk om deze bonte verzameling te bewonderen. Een heleboel herkenbare dingen uit onze jeugdjaren. Kortom, erg de moeite waard. – Johan en Esther Wezelman uit Den Helder

Leuk, wat een mooie verzameling. Ziet er allemaal nog erg mooi, verzorgd uit. We hebben ervan genoten. – Fam. De Groot

Eén en al herkenbare nostalgie! Prachtig! Jaap en Gert

Mooie verzamelingen hier in het buitengebied van Barneveld – Scherpenzeel! Leuk! – Fam. Bouman uit Wijk en Aalburg

Wat leuk om terug te gaan in de tijd. Samen met een kleinkind alles bekeken. We komen zeker een keer terug. Prachtig. – Fam. Methorst uit Scherpenzeel

Wat een verzameling, prachtig! En alles ziet er hier in het museum keurig uit, houden zo! Een aanrader. – Fam. De Geus uit Doornspijl

Prachtige verzameling trekkertjes en veel herkenbare spullen in het museum! Heel mooi! – Fam. Hardeman

We zouden een rondje op de tractor willen rijden. – Alex Wintjes

Logerend in het Vierhouterbos Hotel, met de bus naar het museum. Voor man of vrouw heel interessant. Tongen komen los, daar wij ons veel herinneren, tenslotte zijn wij van de vorige eeuw. Hulde om dit alles zo te laten herleven. Hopelijk mag dit nog lang bestaan, zodat velen kunnen genieten hier in Scherpenzeel. Hartelijk dank! – Fam. A. van Ankeren-Snieder uit Mijdrecht

Wat een leuk museum, we hebben er erg van genoten. Bart en Janny van Gent uit Belgrave Ontario, Canada

We hebben genoten van uw museum hier in Scherpenzeel, prachtig. – Harald en Ineke de Vogel uit Steenbergen

Een heel mooie verzameling, erg interessant. Veel herkenbaars. – Kees en Corry de Koeijer uit Yerseke

Een feest van herkenning! Fantastisch. Het museum is eigenlijk nog niet geopend dit seizoen, het opent pas op 2 mei. Toch mogen wij al rondkijken. Goede service!  – Harrie en Anne Marie Vogelwaarde

Ervaar zelf de sfeer en geniet van ons museum. Wij zien u graag!