Leerzaam dagje uit op de museumboerderij tussen Barneveld en Scherpenzeel

Ook voor kinderen spreekt de ruim 400 jaar oude boerderij De Grote Glind erg tot de verbeelding. De geschiedenislessen van school komen tot leven bij het zien van de vele museumstukken. Kinderen die met opa’s en oma’s de museumboerderij bezoeken, krijgen de verhalen vaak uit de eerste hand. Ook is het mogelijk om een rondleiding te boeken, interessant voor jong en oud. Wij vertellen graag de verhalen achter de stukken en beantwoorden vragen. De kinderen kunnen een leuke speurtocht doen op de boerderij, waarmee zij een leuke attentie verdienen. En zijn ze klaar? Wij hebben ook een leuk speelveld. Aan scholen bieden wij een speciaal arrangement.      

  • Een leuk en leerzaam dagje uit voor jong en oud  
  • Zeer uitgebreide collectie museumstukken
  • Speurtocht en speeltoestellen voor de jonge bezoekers
Kinderen

Boerderijmuseum natuurlijk met dieren

Het bezoek aan de museumboerderij is pas compleet na een bezoek aan de dieren. In de dierenhoek kunnen kinderen tussen de konijnen, kippen lopen. En vanuit een schitterend uitkijkpunt is er uitzicht op de wei waar Groninger blaarkoppen grazen.

Uitgebreid terras

Museumboerderij De Glind heeft een uitgebreid terras bij de deel. U kunt daar binnen of buiten genieten van een heerlijk kopje koffie of thee of een glas fris. Ook kunt u bij de museumboerderij gebak en andere kleine tussendoortjes kopen.

Een bezoek aan Museum De Grote Glind is een heerlijk ontspannen dagje uit voor het hele gezin!

Wat kinderen en volwassenen zeggen over Museum De Grote Glind

“Ik vond het heel leuk hier en ook leerzaam.”

“Wat leuk om terug te gaan in de tijd. Samen met een kleinkind alles bekeken. We komen zeker een keer terug. Prachtig.”