Bij museumboerderij De Grote Glind is van alles te beleven

In het museum staat veel speelgoed van vroeger uitgestald. Uw (klein)kinderen krijgen een unieke kijk in de kinderwereld van tientallen jaren geleden. Kindernaaimachines, poppen, kinderwagens en veel ander speelgoed uit grootmoeders tijd. De rondgang wordt nog leuker door de speurtocht die speciaal voor kinderen is gemaakt. Zijn alle vragen goed beantwoord? Dan ontvangt uw (klein)kind een leuke verrassing.

Na de uitgebreide rondgang door de museumboerderij kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken in het speeltuintje met verschillende toestellen, zoals een schommel en een speelhuis. Voor de oudere kinderen zijn er verschillende kinderspelen die onderling of samen met de (groot)ouders gespeeld kunnen worden.

Kinderen

Boerderijmuseum natuurlijk met dieren

Het bezoek aan de museumboerderij is pas compleet na een bezoek aan de dieren. In de dierenhoek kunnen kinderen tussen de konijnen, kippen lopen. En vanuit een schitterend uitkijkpunt is er uitzicht op de wei waar Groninger blaarkoppen grazen.

Uitgebreid terras

Museumboerderij De Glind heeft een uitgebreid terras bij de deel. U kunt daar binnen of buiten genieten van een heerlijk kopje koffie of thee of een glas fris. Ook kunt u bij de museumboerderij gebak en andere kleine tussendoortjes kopen.

Een bezoek aan Museum De Grote Glind is een heerlijk ontspannen dagje uit voor het hele gezin!