Neem contact op met Museum De Grote Glind

Museumboerderij De Grote Glind nodigt uit voor een leuk en interessant dagje uit. De ruim 400 jaar oude boerderij geeft u een unieke inkijk in de historie van diverse periodes van de Nederlandse geschiedenis. Wandel op eigen gelegenheid door de vele ruimtes, proef de sfeer en haal eventueel herinneringen op. Of boek een rondleiding, waarbij de verhalen achter de museumstukken worden verteld. Het boerderijmuseum is goed te bereiken met de fiets en de auto. 

Openingstijden

Museumboerderij De Grote Glind is van 1 mei tot 30 september geopend op donderdag tot en met zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. In oktober het museum bezoeken is mogelijk op afspraak.

  • Centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar
  • Voldoende gratis parkeerplaatsen
  • Gezellige horecagelegenheid 

Door de historische bouw van het boerderijmuseum zijn enkele ruimtes niet rolstoelvriendelijk. We vragen hiervoor uw begrip.

Vragen

Hebt u vragen? Wij beantwoorden ze graag. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel of mail ons. Als u een camperplaats wilt reserveren, interesse hebt in een rondleiding of het scholenarrangement wilt bespreken, horen wij dat graag.

Neem contact met ons op

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

* Deze velden moeten ingevuld worden.

Wat anderen zeggen over Museum De Grote Glind

“Heel veel herinneringen komen boven.”

“Erg leuk om terug in de tijd te gaan. Heel bijzonder!”